Carrière.
Jouw loopbaan, jouw leven.

Ontdek welke loopbaan jou gelukkig maakt

Wil jij carrière maken? Of wil je ‘gewoon’ een baan waar je je goed voelt? Wil je werken aan een betere wereld? Welke baan past bij je en welke werkgever? Waar liggen kansen voor jou? Wij helpen je om de juiste keuzes te maken.

Jouw carrière

Als je binnenkort afstudeert of al afgestudeerd bent, dan is het tijd om je te oriënteren op je volgende stap. Ga je aan de slag als werknemer, als ZZP-er of (start je) een start-up? Is een ‘corporate, een multinational’ iets voor je –of kies je voor een klein- of middenbedrijf?

Welke baan past bij mij? Hoe moet ik solliciteren? Veel studenten en starters merken dat het lastig is om te ontdekken hoe de arbeidsmarkt werkt. Waar liggen de kansen? Kan ik ondanks een afwijkende studie toch in aanmerking komen voor een bepaalde baan?

Bekijk onze carrière workshops

NEXT Carrière Workshop

Hoe werken headhunters? Hoe moet ik netwerken? Wat is de rol van LinkedIn en social media? Hoe moet mijn curriculum vitae er uitzien? Wat zijn de do’s and dont’s van solliciteren? Hoe ziet de banenmarkt er eigenlijk uit? Hoe verlopen sollicitatie gesprekken? Hoe bereid ik me voor op interviews? Welke vragen worden gesteld? En moet ik me voorbereiden op een assessment?

Al deze vragen worden beantwoord in onze de Next Carrière Workshop of in het individuele Career Center Programma.

De Next Carrière Workshop is bedoeld voor bijna afgestudeerden, young graduates en young professionals die een goed beeld hebben van welke kant zij uitwillen –wat voor werk, wat voor omgeving, welke rol. De Workshop kent maximaal 6 deelnemers, zodat er ruim tijd is voor iedereen.

De kosten voor de Next Carrière Workshop bedragen Euro 240,- ex BTW.

Meld je hier aan voor onze Carrière Workshop

Career Center Programma

Het Career Center Programma (CCP) van Next start met het in kaart brengen welk werk bij je persoonlijkheid, competenties, talenten en belangstelling past en vervolgens hoe je kansen creëert en aanpakt. Begeleiding is strikt individueel.

Het CCP kost 705,- euro ex BTW.

Meld je aan voor ons Career Center Programma

Meld je aan

Welke baan past bij mij? Hoe moet ik solliciteren?
Veel studenten en starters merken dat het lastig is om te ontdekken hoe de arbeidsmarkt werkt. Waar liggen de kansen? Kan ik ondanks een afwijkende studie toch in aanmerking komen voor een bepaalde baan?

Bel 085-0655436

Mail naar info@nextcoaching.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina