Onze coaches geven je zelfvertrouwen

Studenten staan iedere dag voor de uitdaging het juiste evenwicht te vinden tussen wat deze tijd van ze vraagt en verlangt en hun eigen keuzes. Next coaching helpt jongeren de juiste balans te vinden tussen studie, werken en privé.

Waarom coaching?

Omgaan met (de gevolgen van) het bindend studieadvies, de race om de punten, het leenstelsel en de wens om bij te verdienen of een studentenbaan. Het is geen wonder dat steeds meer studenten behoefte hebben aan een coach die rust brengt, helpt met het ontwarren van de keuzes en vragen, zelfvertrouwen geeft en helpt met antwoorden en structuur te geven.

De Next coaches zijn psycholoog, studieadviseur of orthopedagoog en hebben veel ervaring met het coachen en begeleiden van studenten.

Student coaching programma

Het Student Coaching programma bestaat uit een aantal stappen. We starten met een intake –waar ligt je uitdaging? Dat kan zijn (een gebrek aan) structuur of te weinig planning. Ben je assertief genoeg? Heb je last van uitstelgedrag, slaapproblemen en stress? Dreig je vast te lopen in je studie?

We starten met het in kaart brengen van je vraag. Daarna plannen we een coachingstraject. We brengen je competenties en persoonlijkheid in kaart, je sterke – en ontwikkel punten.

Het Student Coaching programma bestaat uit het intake gesprek en de persoonlijkheidsanalyse; gevolgd door een coachingstraject van 5 individuele sessies. Natuurlijk kan het traject vervolgd worden als dat nodig is.

De kosten voor dit gehele programma bedragen € 620,- ex BTW.
Kosten voor eventuele vervolg sessies bedragen Euro 41,- ex BTW per blok van 30 minuten

Coaching voor professionals programma

Starters, high potentials, young of senior professionals hebben veel keuzemogelijkheden. Kansen genoeg, maar hoe realiseer je ze? Ambities, plannen, verwachtingen, persoonlijke ontwikkeling: hoe vind je de goede balans en maak je de juiste keus?

Of je nu weinig of veel werkervaring hebt, in een snel veranderende wereld moet je je kunnen aanpassen en gebruik maken van nieuwe kansen of andere mogelijkheden. Iedereen staat voor nieuwe keuzes.

Wat wil jij bereiken?

Bekijk ons Professionals Programma.

Coaching

Je Coachingsprogramma bestaat uit het intake gesprek en de persoonlijkheidsanalyse; gevolgd door een coachingstraject van 5 individuele sessies. Natuurlijk kan het traject vervolgd worden als dat nodig is.

Bel 085-0655436

Neem contact op via onze contactpagina of mail naar info@nextcoaching.nl.

Wie

Next is opgericht door ervaren professionals, met een lange staat van dienst op het gebied van general management, human resources en coaching, zowel in Nederland als internationaal.

Wat

Next gebruikt geavanceerde instrumenten om je talenten, capaciteiten en beroepsvoorkeuren in beeld te krijgen. De uitslagen worden gematched met onze database van 1700 beroepen en de opleidingseisen en mogelijkheden.

Waarom

Studieadvies is niet nieuw. Traditioneel het domein van school of psychologen. Vakmensen, maar vaak met een beperkte ervaring in het (internationale) bedrijfsleven of overheid. Natuurlijk, onderwijs ervaring is nuttig maar de aansluiting met de wensen en mogelijkheden van werkgevers is niet altijd optimaal.