NEXT Coaching is er voor jou

Over ons

NEXT Coaching is opgericht door ervaren topprofessionals, met een lange staat van dienst in het (internationale) bedrijfsleven, human resources, talentontwikkeling, recruitment en coaching.

Belangrijk, omdat studie- en loopbaanvragen van scholieren, studenten en starters beantwoord moeten worden niet uitsluitend vanuit een onderwijsperspectief, maar ook vanuit de context van werk, loopbaanontwikkeling en carrièrepaden en kansen. NEXT Coaching onderscheidt zich omdat onze coaches en adviseurs beschikken over senior management ervaring binnen het bedrijfsleven, not-for-profit en talent development & acquisition.

Hart en hoofd

NEXT Coaching gebruikt geavanceerde instrumenten om talent, capaciteiten en beroepsvoorkeuren in beeld te krijgen. De uitslagen worden gematcht met onze database van 1700 beroepen, opleidingseisen en studiemogelijkheden.

Testen vertellen echter nooit het hele verhaal. Daarom spreken we uitgebreid over je achtergrond, belangstelling en drijfveren. Gaat het om studiekeuzeadvies, dan beslis je met je hart en met je hoofd, op basis van je gevoel en een gedegen analyse en zorgvuldige afweging van alle factoren die een rol spelen. Wat wil je? En wat kan je?

Waarom Next?

NEXT Coaching beschikt over zeldzame ervaring en deskundigheid. We hebben duizenden mensen bijgestaan, gecoacht en geadviseerd. Onze aansluiting met de wensen en mogelijkheden van werkgevers is optimaal.

Achter Next zitten ervaren, senior professionals, zoals managers, coaches en Human Resource adviseurs met ervaring in de top van het bedrijfsleven en overheid. We werken met de beste psychologen en studieadviseurs om zo iedere scholier, student, starter en young graduates het beste advies te geven. Zo helpen we je om de beste keus te maken, goed te studeren, te leven en te werken.

    Meld je aan bij NEXT

    Of stel ons een vraag