Studiekeuze.
Omdat er zoveel te kiezen is.

Welke studie kies jij?

Een goede keuze maken is lastig. Eén derde van alle Nederlandse studenten valt in het eerste studiejaar uit. Een verkeerde studiekeuze zet je op achterstand en kost veel geld. Welke studie past bij je belangstelling, je talenten en capaciteiten? En welke studies bieden kansen in de arbeidsmarkt? Wij helpen je met de juiste start voor jouw toekomst.

Studiekeuze

Wist jij dat? Ieder jaar vallen meer dan 40 duizend studenten uit in hun eerste studiejaar. In veel gevallen komt dat door een verkeerde studiekeuze of door onvoldoende ondersteuning. Next kan je helpen dat te voorkomen.

Individuele studiekeuze coaching traject

Programma
Next biedt een exclusief, individueel studiekeuze-programma aan voor scholieren (vmbo/havo/vwo), eindexamenkandidaten en studenten/switchers.

Het dagprogramma:
10.00-10.30 Start & welkom
10.30-12.15 Persoonlijke carrièrewaarden
12.15-13.00 Lunch
13.00-14.00 Interesse- en capaciteiten tests
14.00-15.00 LINC interesse en competenties onderzoek
15.00-16.00 Studiecheck
16.00-16.15 Korte pauze
16.15-17.00 Feedback en advies: uitslagen en zekerheid over je studie

De kosten bedragen 795,- euro exclusief BTW.

Next gebruikt de beste en gevalideerde testen


NEXT Coaching maakt gebruik van het geavanceerde instrumentarium van LDC, dat innovatieve online loopbaaninstrumenten ontwikkelt op het vlak van HRM, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze. LDC koppelt deze testen direct aan Nederlands meest complete online beroependatabase. Alle testonderzoeken zijn goedgekeurd en gecertificeerd door Cotan.

Kiezen met je hart en je hoofd
NEXT helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Daarbij is het essentieel dat de coaches van NEXT weten wat er speelt in de wereld van werk –of dat nu het grote bedrijfsleven, overheid, zorg of start-ups zijn. Wij weten wat er speelt, hoe het werkt en wat er werkt.

Ervaring uit het bedrijfsleven
Studieadvies is traditioneel het domein van school of psychologen. Dit zijn vakmensen, maar helaas vaak met weinig ervaring in het (internationale) bedrijfsleven of overheid. NEXT heeft dat wel en weet daarom alles over de wensen en mogelijkheden van werkgevers.

Bel 085-0655436

Mail naar info@nextcoaching.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Studiekeuze

Welke studiekeuze past bij jou? Bij je talenten en drijfveren? En welke studies bieden kansen in de arbeidsmarkt?
Door middel van tests, assessment en persoonlijke gesprekken identificeren we studie- en beroepsrichtingen die passen bij je persoonlijkheid, talenten, competenties en drijfveren.

  Meld je aan bij NEXT

  Of stel ons een vraag

  Wie

  Next is opgericht door ervaren professionals, met een lange staat van dienst op het gebied van general management, human resources en coaching, zowel in Nederland als internationaal.

  Wat

  Next gebruikt geavanceerde instrumenten om je talenten, capaciteiten en beroepsvoorkeuren in beeld te krijgen. De uitslagen worden gematched met onze database van 1700 beroepen en de opleidingseisen en mogelijkheden.